Ložnicová sestava je navržena v moderním provedení a zakládá si na nejnovějších trendech bydlení. Moderní nábytek je vyrobený z kvalitního lamina, které je odolné proti poškrábání, poškození či vlhkosti
Kávová zrna pocházejí zregionu Cajamarca vseverním Peru. Po sklizni vnadmořské výšce 1850 – 2000 m.n.m. byla zrna zpracovánasuchou (naturální) metodou.
Praženo na espresso.
Espresso zkávy od farmáře Percyho Guevary překvapí i ty, kteří mají za sebou stovky vypitých šálků. Jeho plná chuť evokujeintenzivníčervená vína. Stejně jako tato káva ukrývají široké spektrum výrazných chutí, které se setkávají vkomplexnosti znatelné již zprvního doušku.
Ukázkový nadpis
Popisek levého sloupce, jehož obsah se na mobilu zobrazí jako první.
Ukázkový nadpis
Popisek pravého sloupce, jehož obsah se zobrazí jako poslední.
Země původu:
Peru
Region:
Cajamarca
Farma:
Percy Guevara
Nadmořská výška:
1850–2000 m n. m.
Odrůda:
různé
Zpracování:
naturální
Pražení:
naespresso
Chuťový prodil:
červené víno, pomeranč, med
SCA cuppingové skóre:
85,25
Zrna z rodinné farmy v regionu Cajamarca v severním Peru nabízejí podobný chuťový zážitek, jako prvotřídní jihoamerické červené víno. To vévodí deskriptorům jeho chuti, především svou plností, v níž najdeme také zralé šťavnaté pomeranče, med a koření. Espresso z těchto zrn je tedy chuťově komplexní a potěší především pokročilé milovníky espressa, kteří se nezaleknou intenzity a plnosti chutí.
Kávu vypěstoval Percy Guevarana své farmě, která se nachází vprovincii Jaen regionu Cajmarca, což je třetí největší kávový region severního Peru. Celým regionem se táhne horský masívpohoří Andy. Region tedy charakterizují vysoké nadmořské výšky, bujná džungle a úrodná půda, tedy ideální podmínky pro pěstování kávyvysokých kvalit.
Po sběru byly kávové třešně zpracovány suchou metodou na zpracovatelské stanici Chacra Coffee Company. Jde o nového producenta, který sčinností začal vlétě 2023. Specializují se na zpracovávání kávy po sběru. Chacra vperuánské španělštině znamená “malá farma”, za významem se ale skrývá mnohem více, jelikož chacry poskytují obživu komunitě, která ji obhospodařuje. VChacře pracují svybranou skupinou farmářů, většinou přáteli a sousedy. Všichni, kteří sezde na práci podílejí jsou oddáni řemeslu produkce kávy.
Ukázkový nadpis
Popisek levého sloupce, jehož obsah se na mobilu zobrazí jako první.
Ukázkový nadpis
Popisek pravého sloupce, jehož obsah se zobrazí jako poslední.