Technológie vody
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Voda je základní podmínkou existence života na Zemi. Jak velký dopad má její složení na výrobu kávy? Nezanedbatelné.
Druhý díl jasně vysvětlí základní chemii vody a dozvíš se, proč Tvá káva nebo voda sama o sobě nechutná tak, jak by sis představoval. Kniha vznikla díky mezinárodní spolupráci s firmami věnujícími se filtraci vody po desetiletí.
Pojď s autorem opět posunout hranice svých znalostí a konečně mít jasno ve vodních technologiích.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.
Podobné produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.