Need for Espresso: Underground
Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.
Moderní bible profesionálního baristy, nebo průvodce galaxií pro začínající nadšence bez zbytečných frází pro vyplnění stránek. Ponoř se do skutečného světa baristiky, ve kterém si nikdo netroufne říct, že mu rozumí nejlépe.
Seznam kapitol:
1. Nesnesitelná lehkost pití
2. Zrno a jeho složení
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teorie přípravy espressa
7. Espresso statistika
8. Jedinečnost momentu
X. Espresso slovník
Adrián Krišák
Spoluorganizátor Drip Coffee Festivalu
Barista v Concept Coffee Roasters (předtím Barista v Urban House)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.
Podobné produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.