James Hoffmann: The World Atlas of Coffee 2nd edition
Světový atlas kávy: od zrna po extrakci. James Hoffmann zkoumá a vysvětluje všechny klíčové faktory, které ovlivňují výsledný šálek nápoje na Tvém stole. Druhé, rozšířené a upravené vydání.
James Hoffmann zemi vedle země - od Bolívie po Zambii - identifikuje klíčové vlastnosti a metody, které určují kvalitu výstupu této země. Cestou se dozvíš vše o vývoji espresso kávovarů a jiné zajímavosti. Jedná se o první knihu, která mapuje produkci kávy ve více než 35 zemích, zahrnující znalosti, které nebyly dříve publikovány mimo kávový průmysl. Pokud chceš pochopit o kávě a jejích nádherných nuancích a možnostech co nejvíce souvislostí, pak je to kniha pro Tebe.
Druhé, rozšířené a upravené vydání.
Autor: James Hoffmann
Počet stran: 272
Rok vydání: 2018
Jazyk: angličtina
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
První kniha na světě o pražení kávy na profesionální úrovni od známého autora Scotta Rao.
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Podobné produkty
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.