Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
1 099 Kč / ks
Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops

Majitel dublinské pražírny 3fe a čtyřnásobný irský šampión Colin Harmon sespal vše, co ví o provozování vlastní kavárny. Jedná se o kombinaci vzpomínek a tipů týkajících se otevření a provozování vlastního podniku. Tento zdroj praktických znalostí Tě provede výběrem dokonalé lokality a navrhováním samotného místa. Najdeš zde také informace o kávě, personálu, kultuře a rozpočtu.

Pokud si chceš otevřít vlastní kavárnu a nikomu z Tvých blízkých se nepodařilo včas Ti tento bláznivý nápad rozmluvit, pořiď si právě tuto knihu.

Autor: Colin Harmon
Počet stran: 222
Jazyk: angličtina

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Scott Rao: Everything But Espresso
Akce Boby doporučuje!
999 Kč
1 090 Kč (–8 %)

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

110304
Scott Rao: The Professional Barista's Handbook
Akce
1 299 Kč
1 390 Kč (–6 %)

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

110301
thecoffeeman
Akce
699 Kč
990 Kč (–29 %)

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!

110307
Scott Rao: Příručka profesionálního baristy
Akce Boby doporučuje!
499 Kč
550 Kč (–9 %)

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

110310
James Hoffmann: The World Atlas of Coffee 2nd edition
790 Kč

Světový atlas kávy: od zrna po extrakci. James Hoffmann zkoumá a vysvětluje všechny klíčové faktory, které ovlivňují výsledný šálek nápoje na Tvém stole. Druhé, rozšířené a...

110313
coffee roasting best practices rao
1 390 Kč

Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.

110316